نقد رمان بهم میاد؟! : ترویج سبک زندگی اروپایی برای دخترشیعی که درد فعلی جامعه ی ماست.

نقد رمان بهم میاد؟!

نقد رمان بهم میاد؟! : ترویج سبک زندگی اروپایی برای دخترشیعی که درد فعلی جامعه ی ماست.

نقد رمان بهم میاد؟! نوشته ی رنده عبدالفتاح
بهم میاد

خیلی چیزها به زندگی تو، به شهر تو، به آرمان های تو، به ریخت و قیافه ی تو و به آیین تو نمی آید تنها القای دیگران به توست. ونگرانی های درون فکر و ذهنت که باعث می شود مدام بپرسی: بهم میاد؟و دائم بگویند: بهت میاد،البته نمی آد. 
اما واقعا رمان«بهم میاد»به فرهنگ شیعی ما نمی آید و چطور به زور به خورد ما دادند که این کتاب به درد کشور ما می خورد.نمی خورد بلکه خوراندنش. 
سیرداستان زندگی دختر مسلمانی است که به اجبار راهی اروپا شده است و آنجا با سبک و سیاق زندگی اروپایی بزرگ شده است و حالا او تصمیم می گیرد حجاب داشته باشد و  با تمام تحقیرها و برخوردهای منفی هم مقابله می کند .عجیب داستان این است که مدل زندگی اش با فرهنگ آن ها جلو می رود و تنها پارچه ای بر سرش اضافه می شود.
پیام اصلی: حجاب به زن ها می آید مخصوصا اگر همراه با آرایش باشد و با مدل های گوناگون بستن شال و روسری که جذابیت زن را حتی بیشتر از بی حجاب ها  می کند والا هیچ محدودیتی در روابط با هر نوع نامحرم برای تو وجود ندارد.
پیام های فرعی:کلا در نحوه ی زندگی کردن آزاد هستی  و از دین اسلام نماز و روزه و یک تکه پارچه اش کفایت می کند.بقیه اش مهم نیست.
 
- پسرهای لائیک را از دست نمی دهی اگر محجبه  بشو؛ .یعنی در رابطه ات مشکلی ایجاد نمی شود.
 
- همیشه جذاب بودن مهم است، حتی اگر با روسری یا شال باشی.کاری کن که وقتی نگاهت می کنندخوششان بیاید.
 
- کاری که فکر می کنی درست است انجام بده هرچند که تحت فشار قراربگیری و متهم شوی و...
 
این کتاب را همان چاپ اول خریدم و خواندم و چقدر متاسف شدم که در مدارس و دانشگاه ها این کتاب را به عنوان کتابی برای حجاب معرفی می کنند.تاسف برانگیز بود که اصلا دقت نشد که پیام های بالا بسیار بیشتر به مخاطب القا می شود تا بحث حجاب. مشکل بزرگ ما حجاب نیست.عوض شدن فکر و خالی شدن اندیشه ها از افکار ناب اسلامی است که نتیجه اش در گم کردن شخصیت زن ها هویدا شده است و خودکشی این گروه با دور شدن از شان انسانی شان و جلوه دادن ویژگی های حیوانی شان است. بهرحال از دوستان بعید بود که چنین رودستی بخورند.

ترویج سبک زندگی اروپایی برای دخترشیعی این درد فعلی جامعه ی ماست.